voor de kampeerder

Tenthuizen & Kamperen

De ultieme droom voor velen is een tenthuis op bijvoorbeeld Vlieland. De afgelopen jaren hebben wij verschillende tenthuizen gemaakt. Wij zijn inmiddels één van de grootste fabrikanten van daken van tenthuizen in Nederland.

Tenthuis Vlieland

Tenthuizen

Optie 1

U kunt bij ons terecht voor een traditioneel tenthuis dat wij voor u kunnen bouwen op de bestaande palen. Dit kan in stof of bysonyl.

Optie 2

Een tenthuis van hout of kunststof voorzien van een dak uit tentdoek en een achterkant uit tentdoek en zijkanten en windvang uit tentdoek. Het casco bouwen we niet zelf, maar wij kennen wel bedrijven die daar zeer geschikt voor zijn waar wij mee samenwerken. Hiervoor kunt u terecht bij bijvoorbeeld: Het Paradyske Houtbouw in Noord-Bergum.

Een tenthuis is kamperen mét extra luxe.

Hefdak camper

Om er voor te zorgen dat u meer ruimte in uw caravan of camper kunt hebben tijdens uw vakantie, kunnen wij voor u een hefdak realiseren.

Zo kunt u extra slaapruimte creëren voor u en uw gezin op vakantie. Begin met een goed gevoel aan uw reis!

Het is ook mogelijk om uw ramen van suncreens te voorzien, zodat er tussen de 82% en 96% procent zonnewarmte geblokkeerd wordt. Hierdoor blijft uw vakantieverblijf lekker koel!

Hefdak camper

Bootkapje.nl

Contact

Annette Plantinga

0617142860

info@bootkapje.nl

Adres

Bootkapje
Voorstraat 14
9171 LV Blije

Even langskomen?